Skip to main content

SOMMERCAMP

Fem intense filmdage

FILMSOMMERCAMP 2022

Skal du være med til fem intense sommerdage med film, storytelling og foredrag med filminstruktør, der er aktuel med en ny spillefilm?

I sommerferiens første uge kan du mødes med 15 andre unge mellem 12-17 om at lave film. (mandag d 27. juni - fredag d. 1.juli). Tilmeldingen er nu åben og alle unge fra hele landet kan deltage.

Der bliver fart på, og du vil lære en masse om film, men der bliver også bliver tid til en tur til stranden, fællesspisning og hygge.

Underviserne på filmcampen er filminstruktørerne Barnaby Swann Pedersen og Janus Heiberg Madsen, der har sat et superspændende forløb sammen til dig.

 

Hvorfor kan en god film få dig helt ud på kanten af sædet i ren spænding og få dig til at gyse, grine eller græde?

Svaret er: De filmiske virkemidler.Her lærer du, hvordan en film skal skrues sammen, så den taler til følelserne. Vi arbejder med lydmontage, interviewteknik, billedkomposition og hvordan du klipper det hele sammen til en fortælling, der holder.

Det er historiefortælling, som er i centrum her. Derfor optager vi med helt simpelt udstyr som du sikkert kender i forvejen: iPads. Du vil til gengæld bruge lys, mikrofoner og andet grej, der sikrer din film høj produktionsværdi.

I løbet af ugen udvikler i jeres egne portrætfilm, som vises fredag ved ugens afslutning, og som du efterfølgende får med hjem.

Vi samarbejder med Kulturskolen i Syddjurs
I samme uge, hvor vi laver film, er der også Kunstcamp med ca. 15 kunstelever. I vil alle 30 være fælles om nogle ting, så der bliver en masse liv og mulighed for at være samme med andre kreative unge.

Pris og tilmelding
Prisen for en uges camp er 750 kr. Alle unge fra hele landet mellem 12 - 17 år kan tilmelde sig. Tilmeldingen foregår på Kulturskolen Syddjurs hjemmeside. Der er plads til 15 deltagere på holdet.

Tilmeld dig her

Praktisk
Campen afholdes på Det Gamle Posthus på havnen i Ebeltoft på adressen S.A Jensens Vej 1, 8400 Ebeltoft fra mandag d. 27. juni - fredag d. 1. juli. Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 9.30 - 15.30. Fredag kl. 9.30-15.

Vi stiller alt film- og lydudstyr til rådighed. Du skal blot huske madpakken.

Om Film & Kunst Sommercampen
Arrangeret af kredsen bag Filmefterskolen Ebeltoft + Kulturskolen Syddjurs.

Støttet af Syddjurs kommune, Region Midtjylland og DFI.

Tjek venligst vores

COOKIE INFORMATION

Ebeltoft Filmefterskole bruger udelukkende Google Analytics for at give brugerne de bedste tilpassede tjenester og tilbud. Klik ok så accepterer du brugen af ​​cookies. For mere information se vores Privatpolitik.

Back to top