Skip to main content

BESØG OS

Kom til Ebeltoft

KIK FORBI POSTKONTORET

Vi holder til i et projektkontor ved siden af alle surferne, som er placeret på det gamle postkontor neden for Maltfabrikken, ved siden af Fregatten Jylland. Vi glæder os til det bliver muligt at få besøg igen og så skal du være meget velkommen.

Du kan ikke se skolen fysisk endnu. Men du kan møde os virtuelt og stille alle de spørgsmål, du vil. Du kan se på vores facebookside, hvornår næste event er.

Er jeg klar til jeres efterskole – er I klar til mig?

Efterskolernes dag - og aften

Søndag d. 26. september 2021 finder efterskolernes dag sted. Uanset om landet åbner inden da eller ej, så har vi valgt at gennemføre dagen som en online event på Facebook, hvor vi fortæller, og du kan stille spørgsmål via chatten.

Du må spørge om alt: Hvor ligger Ebeltoft? Er det meget dyrt at gå hos jer? Må man have mobiltelefon de første 14 dage? Bliver I færdige med byggeriet? Hvor mange elever skal der gå på skolen?

Efterskolernes aften er et arrangement, som alle efterskoler holder i januar. Vi sender invitation ud til arrangementet og information om formen på det i vores nyhedsbreve.

Tjek venligst vores

COOKIE INFORMATION

Ebeltoft Filmefterskole bruger udelukkende Google Analytics for at give brugerne de bedste tilpassede tjenester og tilbud. Klik ok så accepterer du brugen af ​​cookies. For mere information se vores Privatpolitik.

Back to top